Cornulete cu nuca, unt si vanilie reteta simpla si rapida

cornulete cu nuca

Aceste cornulete cu nuca sunt fursecurile mele favorite. A o aroma intensa de nuca, sunt fragede si vor deveni favoritele familiei.
Nucile se pot inlocui cu migdale sau alune si puteti adauga si putina esenta de migdale.

Incercati si reteta de fursecuri daneze cu vanilie, fursecuri arabesti sau fursecuri americane.

Ingrediente Cornulete cu nuca

250 g faina
125 g zahar
125 g nuca macinata
2 galbenusuri
1 zahar vanilat
un varf de cutit de praf de copt
200 g unt
un varf de cutit de sare
Pentru decor: ciocolata si zahar pudra

Mod de preparare Cornulete cu nuca

Preincalzim cuptorul.
Se amesteca untul cu zaharul, pana devine cremos si se adauga cele doua galbenusuri.
Se adauga faina, sarea, zaharul vanilat, praful de copt si nuca macinata. Se amesteca pana devine un aluat omogen.
Formam cu mana cornulete de aceeasi marime si le punem in tava.
Se da tava la cuptor si se coc cam 10-15 minute.
Se scot, se lasa sa se raceasca si se decoreaza cu ciocolata topita sau zahar pudra.

Incercati si voi Cornulete cu nuca.

Va astept si pe pagina de facebook Carte de Retete.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.