Corcoduse murate

V-am mai spus ca urmeaza o invazie de retete ptr camara. Majoritatea sunt facute anul trecut,deci incercate deja.

Ingrediente:
1 kg corcoduse
1 parte apa
1 parte otet
sare

Mod de preparare:
Se spala corcodusele si se pun in borcane sterilizate. Eu le sterilizez in cuptor. 

Se face o solutie din apa si otet si se da in clocot.
 Se toarna fierbinte peste corcoduse, se inchid borcanele si se pun in patura.
Se tin pana s-au racit si se depoziteaza in camara.
Print Friendly

Comentează folosind contul de Facebook

5 comentarii la “Corcoduse murate”

    1. corcodusele erau verzi,chiar incepeau sa se ingalbeneasca,s-a schimbat putin culoarea cat au stat la murat si s-a photoshopat poza:) dar cred ca poti sa le pui oricum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *