Corcoduse murate

Corcoduse murate

15 min

simplu

1 portii

Corcoduse murate este o reteta simpla de muraturi, pe care o pregatesc in fiecare an. Daca folositi corcoduse necoapte, acestea vor iesi acre, daca sunt prea coapte, combinatia va fi dulce-sarata. Cel mai bine este sa folositi corcoduse care incep sa se coaca.
Merita sa incercati si voi reteta de corcoduse murate si sa le pregatiti dupa gustul vostru.

Merita incercata si reteta de castraveti murati la soare.

Borcanele se pot steriliza la cuptorul cu microunde, printr-o simpla metoda.

Cum se sterilizeaza borcanele Metoda rapida de sterilizare a borcanelor
Cum se sterilizeaza borcanele Sterilizarea borcanelor rapid, la microunde

Ingrediente Corcoduse murate

1 kg corcoduse
1 parte apa
1 parte otet
sare pentru muraturi

Mod de preparare reteta corcoduse murate

Se spala corcodusele si se pun in borcane sterilizate.

Vezi aici cum se sterilizeaza borcanele la cuptor.

Se face o solutie din apa, sare si otet si se da in clocot. Se pune o lingura de sare pentru muraturi la un litru de apa.
Se toarna fierbinte peste corcoduse, se inchid borcanele si se pun in patura.
Se tin pana s-au racit si se depoziteaza in camara.

Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Comentează folosind contul de Facebook

5 comentarii la “Corcoduse murate”

    1. corcodusele erau verzi,chiar incepeau sa se ingalbeneasca,s-a schimbat putin culoarea cat au stat la murat si s-a photoshopat poza:) dar cred ca poti sa le pui oricum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Politica de confidențialitate

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?