Coaja de portocale pentru prajituri

Am reteta de la Simi,care o are de la mama ei (salutari!). O folosesc la prajituri si e o metoda rapida de a pastra cojile de portocala sau orice alte citrice.

Ingrediente:
coaja de portocala
zahar

Se curata coaja de portocala de partea alba si se taie julienne.
Se pune intr-un borcan si se acopera cu zahar.
Cu timpul zaharul se topeste.
Se pot adauga oricand coji de portocale peste,dar sa nu uita-ti si de zahar.

Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Comentează folosind contul de Facebook

5 comentarii la “Coaja de portocale pentru prajituri”

  1. ;))urmatoarea reteta postata”de la simi”trebuie sa fie cea cu portocale de care vb azi..merita incercata!aaaa si LA MULTI ANI!cu putina intarziere si din partea noastra la Petrica bacsi!

  2. Se vede ca esti tinara ,daca abea acum ai descoperit cum se pastreaza coaja de portocala sau lamie!Iar daca vrei sa ai zahar pudra cu gust de portocala sau lamiie ,poti face asa:cureti coaja de la citrice ,le pui la uscat(poate fi in cuptorul incins,fara sa se arda)apoi dai prin blender o data cu zaharul.Asa ai zahar pudra ,cu aroma ce citrice ,la indemina!

  3. janet,chiar acuma am citit interviul pe gustos!si acuma am vazut si blogul,e super!!! de pudra cu aroma de citrice stiam,am vazut-o pe un site strain.Si prietenele mele din strainatate au fost incantate de aceasta reteta cu coaja de portocale,le ei se fierbe mult…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

X

Retete asemanatoare