Ciorba din gat de curcan

Iarna aceasta am descoperit ca imi plac supele de rata si ciorbele din gat de curcan,au ele un gust mai aparte care mi-a placut mie. De obicei imi fac supele si ciorbele in oala cu presiune,asa ca va dau reteta asa cum am facut-o eu.Gatul de curcan fierbe greu.

Ingrediente:
1 ceapa
1 morcov
1 tulpina de telina
1 cartof,mijlociu
gat de curcan,taiat bucati
apa
sare,piper
patrunjel verde
fidea
lamaie
Se fierbe gatul de curcan in oala minune cam 45 de minute.
Se curata si se taie legume in cubulete.
Dupa ce se deschide capacul oalei se adauga legumele si se mai fierbe pana devin moi,cu sau fara capac.
Se opreste focul,se adauga fideau si se inchide capacul.Eu nu fierb fideaua si taiteii,ii las sa stea in supa fierbinte si se fierb de la sine.
Dupa 10 minute se ridica si capacul,se adauga patrunjelul taiat si se acreste cu lamaie.
Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *