De curand am descoperit tarhonul si cu acesta si ciorba de cartofi cu tarhon. Este delicioasa, aromata si deloc greu de preparat.
Ciorba de cartofi cu tarhon este o reteta secuiasca si dupa ce o incercati va ramane una dintre ciorbele favorite.
Ciorba de cartofi cu tarhon este excelenta pe timp de iarna, dar nu numai.
Ingrediente ciorba de cartofi cu tarhon
Mod de preparare reteta ciorba de cartofi cu tarhon
Curatam legumele si le taiem cubulete. Cartofii ii taiem in cuburi.
Calim ceapa,morcovul si radacina de patrunjel,dar nu le lasam sa se innegreasca.
Punem supa si dam la fiert. Cand s-au inmuiat legumele adaugam cartofii.
Mai fierbem 10 minute.
Amestecam faina cu smantana,mustar si putina apa,pana obtinem o pasta si adaugam in supa.
Lasam sa fiarba 5 minute,adaugam tarhon,sare si piper,si acrim cu otet.
Si noi ne place ciorba asta! Pup!
Ardeleanca de a mea!
Interesanta ciorbica! E prima data cand aud de o asa reteta. Merita incercata:)
Daca o incerci,o sa vezi ce buna e!
ce bune sunt ciorbele cu tarhon >:D<
asa-i ca da :-*
Ieri, pe drum m-am gandit tot timpul la supa asta. Si asa cum eram, rupta de oboseala, am facut-o si mancat-o la 10 seara 🙂
Abia astept sa mai halesc inca o portie in seara asta.
Stai sa vezi de ce combinatii faine am aflat .Uite aici:http://www.facebook.com/photo.php?fbid=530527986981681&set=a.521482711219542.125190.227792843921865&type=1
Ardeleanca si eu…..dar nu am stiut varianta cu mustar. Trebuie s-o incerc mai ales ca borcanul cu tarhon asteapta in camara…..
Asta-i un fel de semnatura proprie:))sper sa-ti placa si tie:)
Cred ca-i foarte gustoasa. Si mie imi plac ciorbele cu tarhon. Cu prima ocazie incerc si eu varianta cu mustar.