Romanian fudge

Romanian fudge is slightly different from what you’re used to ,but once you’ll make it it will be on your list of the recipes you make over and over again. Give it a try!
Ingredients for Romanian fudge
1 cup sugar (250 gr)
125 gr margarine or butter
125 ml water
400 gr powdered milk
5 T cocoa powder
nuts,raisin
1 T vinegar
Directions for Romanian fudge
In a saucepan add the water,sugar and vinegar. Boil until de sugar melts,set aside and add the margarine. Stir and when melted add the powdered milk and cocoa. They can be previously sifted.
Add nuts and place the mixture in a tray overnight for drying.
Second day,cut it out and serve.
Print Friendly, PDF & Email

29 Replies to “Romanian fudge

  1. Lucia sant…e ziua ta si nu dai de baut?? o trandafirata,ceva….!am dedus din comentarii,asa ca iti spun si eu si sotul meu La Multi, Multi Ani ! sa te bucuri de tot ceea ce te inconjoara,si de toti cei dragi tie !!!pupici muuuulti !

  2. Cristina,nu prea as putea sa-ti spun,tocmai la asta ma gandeam si eu cand am vazut reteta la bucatarulamator.ro. Oricum,nu s-a simtit deloc.

  3. Lucia,iti multumesc pentru urari si scoteam eu si visinata daca eram in stare sa pun anul asta:)) Dar te multumesti si cu trandafirata nu? te pup

  4. mm ce delicios! chiar m-ai intrigat sa gatesc si eu. si eu care credeam ca numai jocurile de casino online pot fi incitante. culinaria pare o forma de arta chiar. nici nu se compara)

  5. grozava trebuie sa fie ! imi plac si formele !si la multi ani,cu intarziere,da’mai bine mai tarziu ca niciodata !asa ca la multi ani infiecare zi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.