Chili Oil

For English version scroll down

Inca o reteta pe care o planuiam de ceva timp,mai ales ca nu am prea vazut ulei cu ardei iuti prin magazinele de la noi…stau in provincie,deci cam multe nu se gasesc. Mi-as fi dorit ca ardeii sa fie si mai iuti,pentru cine ii vrea mai putini iuti au iesit perfect…eu am mai adaugat niste pimiento.
Se foloseste la mancarea chinezeasca sau la orice mai vreti sa adaugati putina iuteala.

Ingrediente:
200 ml ulei de floarea soarelui
10 ardei iuti uscati

Se pune uleiul intr-o craticioara si se adauga ardeii iuti,care se vor zdrobi in prealabil.
Se pune craticioara pe foc si se tine pana se ifierbanta uleiul.
Se lasa deoparte pana se raceste apoi se toarna intr-o sticla. Se arunca resturile de ardei iute si se adauga un ardei uscat si gaurit in sticla.

Chili Oil

Finally,I tried this one too. Not as spicy as I wished for but I added some pimiento to fix it.
You’ll need 200 ml of oil and about 10 dried chili peppers. Heat up the oil and add the broken chilis.
Remove once the oil is hot and let sit aside to cool. Strain and pour in a bottle decorating with a pierced chili pepper.

Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Comentează folosind contul de Facebook

12 comentarii la “Chili Oil”

  1. Am vazut la Radu Popovici poze din Ki Life,dar din pacate nu mai au site…oricum ma distrez de minune reproducand ceea nu se gaseste pe la noi:))

  2. Multumesc mult Brandusa. Sunt unele produse in comert pe care oricum nu le-as cumpara. Sosurile de salata,de exemplu,au prea mult amidon si nu se compara cu cele de casa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

X

Retete asemanatoare