Aceste chiftelute indiene cu ceapa, cunoscute si drept bhaji sunt extrem de delicioase. Sunt atat de bune, ca unele nici nu mai apuca sa ajunga pe masa.
Au o aroma intensa si sunt putin dulci, cu acest aperitiv inedit va veti impresiona musafirii.
Ingrediente Chiftelute indiene cu ceapa
3 cepe mari
2 cepe verzi
4 catei de usturoi
100 gr faina
175 ml lapte
1 1/2 lingura zahar
1 1/2 lingurita sare
2 lingurite praf de copt
varf de cutit de cayenne (boia de ardei iute)
Mod de preparare reteta Chiftelute indiene cu ceapa
Ceapa se da prin robot, dupa ce e tocata in bucati mai mari, adaugam ceapa verde si usturoiul.
Se adauga faina, praful de copt, sarea, faina, zaharul si laptele. Se pune cayenne dupa gust.
Se pune o tigaie pe foc,se adauga ulei si cand s-a infierbantat se formeaza chiftelute si se prajesc. Cand s-au rumenit pe o parte se intorc si pe cealalta.
Incercati si voi Chiftelute indiene cu ceapa.