Chiftelute indiene cu ceapa

chiftelute indiene cu ceapa

30 min

simplu

1 portii

Aceste chiftelute indiene cu ceapa, cunoscute si drept bhaji sunt extrem de delicioase. Sunt atat de bune, ca unele nici nu mai apuca sa ajunga pe masa.

Au o aroma intensa si sunt putin dulci, cu acest aperitiv inedit va veti impresiona musafirii.

Ingrediente Chiftelute indiene cu ceapa

3 cepe mari
2 cepe verzi
4 catei de usturoi
100 gr faina
175 ml lapte
1 1/2 lingura zahar
1 1/2 lingurita sare
2 lingurite praf de copt
varf de cutit de cayenne (boia de ardei iute)

Mod de preparare reteta Chiftelute indiene cu ceapa

Ceapa se da prin robot, dupa ce e tocata in bucati mai mari, adaugam ceapa verde si usturoiul.
Se adauga faina, praful de copt, sarea, faina, zaharul si laptele. Se pune cayenne dupa gust.
Se pune o tigaie pe foc,se adauga ulei si cand s-a infierbantat se formeaza chiftelute si se prajesc. Cand s-au rumenit pe o parte se intorc si pe cealalta.
Incercati si voi Chiftelute indiene cu ceapa.

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *