Chai cazac

Nu stiu daca sunteti familiari cu semintele de fenicul,eu le-am gasit la farmacie,au o aroma puternica si se simt foarte bine in chaiul cazac.Chai pe care l-am facut de multe ori de cand am descoperit reteta.

Ingrediente:
2 cani apa
2 linguri de ceai negru sau 1 plic de ceai negru de calitate
2 pastai de cardamon,crapate
 1/2 lingurite seminte de fenicul
1 cana lapte
zahar sau miere

Se pune apa la fiert intr-un ceainic cu cardamonul si semintele de fenicul.
Se lasa sa dea vreo doua clocote,se stinge focul,se introduce plicul de ceai in ceainic si se lasa vreo trei minute.
Se adauga ceaiul si se mai tine doua minute.
Se indulceste cu zahar,miere sau se bea fara.

Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *