Castiga produse naturale de la Bunatati din Natura

Carte de Retete sustine produsele naturale, mai ales daca acestea sunt produse la noi in tara. Daca ati auzit deja de Bunatati din Natura, atunci stiti ca au o gama interesanta si diversa de produse, care imbina foarte placut bunatati din camara bunicii, dupa retete traditionale romanesti, cu combinatii inedite si arome de scortisoara, lamaie, menta sau vanilie. Gama lor cuprinde Dulceata de nuci verzi, Cirese amare facute dulceata, Sirop de salcam, Gem de prune cu miez de nuca si multe altele.

bunatati din natura1

Concurs castiga produse naturale de la Bunatati din Natura

Premiul consta in cinci borcane cu Bunatati:
– Gem de Capsuni
– Dulceata de Ardei iuti
– Dulceata de Cirese Rosii cu menta
– Sos Iutel
– Miam Miam cu Vanilie

Mecanismul concursului:
– distribuiti pe facebook imaginea concursului
– lasati un comentariu (aici sau pe fb) in care sa ne spuneti ce ati pregati cu produsele BUNATATI DIN NATURA (ex: papanasi cu dulceata, clatite cu gem). Am aprecia foarte mult daca ne-ati da cat mai multe idei si nu veti copia raspunsul celorlalti participanti.
– daca veti comenta aici, lasati si numele de facebook cu care ati distribuit concursul

Conditii de participare:
– puteti participa cu un singur comentariu pe perioada concursului

Perioada de desfasurare:
– 22-30 ianuarie 2015

Desemnarea castigatorului:
– se va face prin random.org si se va anunta in termen de trei zile de la incheierea concursului
– castigatorul va fi validat dupa ce se verifica respectarea conditiilor de participare
– castigatorul va fi anuntat pe blog, pe pagina de facebook si prin mesaj. Daca acesta nu isi trimite datele in termen de 72 de ore, se va efectua o alta tragere la sorti

Premiile se vor trimite doar pe teritoriul Romaniei, dar puteti participa si daca locuiti in afara tarii, aveti nevoie doar de adresa unei rude in tara, unde sa vi se poata expedia premiul.

Bafta tuturor si de abia asteptam sa citim ce recomandari ne faceti!

UPDATE
Castigatoarea este Eleonora Magiar. Felicitari!

castigator bunatati din natura (2)

Print Friendly, PDF & Email

16 Replies to “Castiga produse naturale de la Bunatati din Natura

  1. Particip! Așpregati o ruladă cu dulceașa de capșuni,sosul iuțel ar merge cu bânzeturile cu mucegai și prăjtură cu frișcă si dulceața de cireșe.

  2. As face diferite prajituri si clatite cu gem de capsuni,budinca cu dulceata de cirese.La tort as folosi crema Miam-miam.Iar produsele iuti le-as folosi cate putin la un chec aperitiv,la fripturi chiar si la pizza.Sa fie produsele ca intrebuintari le gasim .

  3. particip. as pregati clatite cu gem pt famile iar mai special dulceatade ardei iute am gustat o singura data la tirgul de produse la Agronomie tare iute si buna a fost.

  4. As pregati o rulada aperitiv cu dulceata de ardei iute caci nu am gustat niciodata asa dulceata,un chec aperitiv cu ton maruntit ardei gras si putina dulceata de ardei iute,felul 2 un gulas la ceaun cu sos iutel in loc de boia de ardei iute si desert o negresa cu dulceata de capsuni’

  5. Poti face orice iti trece prin cap, pana la urma, cu asa minune de dulceturi cred ca mi-as dori sa servesc ca pe vremuri, pe farfurioara si cu un pahar de apa. Cred eu ca as putea savura perfect minunea!

  6. Dulceata de cirese si gemul de capsuni le-as folosi la un gris cu lapte sau pentru niste clatite.
    Cea de ardei iuti si sosul iutel cred ca alaturi de o friptura iar Miam Miam la o prajitura 🙂
    Nume FB: Claudia Vasilache

  7. Am dat share pe facebook cu numele : Maria Elena
    Link share : https://www.facebook.com/hellen2011/posts/918387488185490?pnref=story
    As pregati prajitura pufoasa cu dulceata de capsuni, tort de clatite cu miam miam cu vanilie, dulceata de cirese as „degusta-o” cu lingurita pana s-ar termina, o ador, este una din dulceturile mele preferate.
    Dulceata de ardei iute as folosi-o la o friptura de ied la tava pe pat de legume. Iar sotul iutel l-as folisi la friptura pentru a-i da un parfum si o aroma deosebita ! 🙂

  8. FB: Adriana Elena Stanescu
    as pregati o prajitura cu blat de pandispan, cu dulceata de cirese rosii si pe deasupra as pune o crema de vanilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.