Cartofi taranesti

Cartofi taranesti

15 min

simplu

1 portii

O reteta pe care nu trebuie sa o ratati si dupa ce o incercati o veti repeta! Cei mici adora cartofii pregatiti astfel.
Cartofi taranesti este o reteta foarte simpla pe care o puteti servi ca atare sau ca si garnitura.
Folositi o boia de ardei de calitate, iar daca va place si cea iute, adaugati dupa gust ca sa aveti niste cartofi taranesti si mai deliciosi!

cartofi taranesti rasi1

Ingrediente cartofi taranesti

500 g cartofi, fierti in coaja
1 ceapa
1 lingura de ulei
2 lingurite de boia de ardei dulce Kotanyi
un varf de cutit de boia de ardei iute Kotanyi (sau dupa gust)
piper alb Kotanyi
sare

Mod de preparare reteta cartofi taranesti

Cartofii se dau pe razatoare. Ceapa se curata si se taie.
Se pune uleiul intr-o tigaie si cand s-a infierbantat se adauga ceapa. Se caleste.
Se adauga boiaua, piperul si sarea si se amesteca.
Se pun in tigaie cartofii rasi, se amesteca si se lasa pana se incalzesc.
Se servesc calzi.

Pregatiti si voi cartofi taranesti!

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *