Capsuni cu otet balsamic din vin alb

10 min

simplu

1 portii

Prima mea reactie cand am vazut reteta a fost probabil la fel ca a voastra,habar nu aveam la ce sa ma astept si am decis ca trebuie incercata. Habar n-am avut ca o astfel de combinatie (am clasat-o ca fiind ciudata inainte de a o incerca) poate crea o aroma atat de subtila si dupa ce ai bagat in gura prima capsuna,nu stii cum sa faci sa-ti aperi farfuria sa nu cumva sa bage si altii furculita si sa te lasa fara desert.Da,este un desert.
Inainte sa judecati reteta,va provoc sa o gustati. Lasa impresii foarte bune.
Otetul balsamic din vin alb este mult mai light decat otetul balsamic pe care il consumam de obicei si s-a potrivit excelent .
M-am inspirat de aici.

Ingrediente capsuni cu otet balsamic din vin alb

200 gr de capsuni
1 lingura de miere
1 lingura de otet balsamic din vin alb Kotanyi

Mod de preparare reteta capsuni cu otet balsamic din vin alb

Se curata capsunile si se taie in sferturi.
Se pun intr-un bol cu mierea si otetul balsamic.
Amestecam usor si bagam bolul la frigider pentru o ora.
Se mai amesteca inca o data ,inainte de a servi. Se consuma.

Incearca capsuni cu otet balsamic din vin alb

Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *