Cafea cu perle de tapioca si scortisoara

Prin Asia si America de Nord a aparut o bautura numita Bubble Tea,care contine perle de tapioca. Mie mi-a placut asa de mult in cafea,ca mereu incerc noi combinatii. Si pe cand pregateam reteta asta, mi-a venit o idee si pentru cele mici. Perlele de tapioca fierte cu scortisoara le-am amestecat cu lapte si miere si am facut fetitelor o bautura inedita si gustoasa.  Iar mie mi-am facut o Cafea cu perle de tapioca si scortisoara.

Ingrediente Cafea cu perle de tapioca si scortisoara: 

o cana de cafea,pregatita dinainte si racita la frigider 
o lingura de perle de tapioca 
o jumatate de lingurita de scortisoara Kotanyi
o lingurita de miere de albine 
50 ml de lapte 
gheata (optional) 
Mod de preparare reteta Cafea cu perle de tapioca si scortisoara
Eu prepar o cafea mai lunga, pun o lingurita cu varf la 150 ml de apa. 
Punem perlele de tapioca la fiert in 100 ml de apa si adaugam si scortisoara. 
Fierbem cam 10-15 minute,daca e nevoie mai adaugam apa. 
Le scurgem si le asezam in pahar. 
Turnam cafeaua,punem lingurita de miere si laptele. Amestecam si servim. 
Puteti adauga si cuburi de gheata.
Incercati si voi Cafea cu perle de tapioca si scortisoara.

Comentează folosind contul de Facebook

5 comentarii la “Cafea cu perle de tapioca si scortisoara”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *