Brownies

35 min

easy

8 portii

My favorite recipe of brownies, makes me walk pass the kitchen just so I can grab another slice.

Ingredients for Brownies

1/2 cup butter, melted
1/2 cup unsweetened cocoa
1 cup sugar
2 eggs
2 teaspoons vanilla
1/2 cup flour
1/4 teaspoon salt

How to make BrowniesOptional: chocolate chips,  nuts, raisins, marhmallows
Preheat the oven to 350°F. Grease with oil and 8 inch (24×24 cm) baking pan.
In a bowl, mix melted butter and cocoa. Add sugar and mix well. Add eggs one at a time, stir in vanilla, flour and salt, but don’t overmix.
Add the optional ingredients. Spread in the pan and bake for about 25 minutes.
Don’t overbake! or they will come out dry. When doing the toothpick test, it should come out moist and not dry.
Cool completely before slicing into squares.

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

10 comentarii la “Brownies”

  1. Miti le-am executat si le-am si postat sunt o nebunie…si daaa chiar de nu-ti place ciocolata( nu e cazul meu LooooL), te topesti din dragoste la prima vedere…multumesc Miti!

  2. Yumi,yumi…ce bine arata! am s-o incerc chiar azi, ca mi-ai facut o pofta…
    Dar nu ai folosit nici un agent de crestere? nu e nevoie sau ti-a scapat? poate-mi raspunzi pana trec la actiune hi,hi.
    Multumesc si pupici!

  3. n-am folosit nici un agent de crestere…nu trebuie sa creasca,e uniforma. Tava mea are 20×20 cm (sau 24).Ruxy a folosit forma de briose! Te pup si sper sa-ti placa!

  4. In sfarsit am reusit sa fac si eu acest incredibil de bunnnnnnn ! desert.L-am facut in forme de muffins…a iesit ceva atat de dulce(eu am mai pus si stafide na’h) si ciocolatos… incat mai mult de doua bucati maxim…nu am reusit sa mancam odata. Oricum ce vreau sa-ti spun este ca o sa-o refac cat de curand, dar voi micsora cantitatea de zahar…asta asa ca pt gusturile nostre. Multumesc mult draga mea, pt aceasta minunata reteta.
    Pupici si Sarbatori Fericite !

  5. Draga Lia,ma bucur mult ca ti-a placut reteta. Si mie mi se pare ca retetele americane de prajituri au o cantitate mai mare de zahar decat cea cu care sunt eu obisnuita. La fursecuri mai tai din zahar,la brownie nu ca ne-a placut din prima. sunt curioasa cum iese cu zahar mai putin. mi s-a facut de o portie cu nuci multe…tocmai m-am intors din piata si nu-mi vine sa cred ca s-au facut 40 lei nucile(((: Iti doresc si tie un weekend placut si Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

X

Retete asemanatoare