Briose sarate cu iaurt si telemea

briose-aperitiv-cu-telemea1

35 min

simplu

12 portii

Pentru pachetelul de scoala am pregatit si aceste briose,m-am inspirat din cartea Bunatati la cuptor,am inlocuit parmesanul cu telemea si au iesit niste minunatii.

Ingrediente Briose sarate cu iaurt si telemea

250 gr faina
2 lingurite praf de copt
1/2 lingurita sare
1 lingurita de cimbru
1/2 lingurita de busuioc
3 cepe verzi
75 gr malai grisat
100 gr telemea
4 linguri ulei de masline
150 gr iaurt
160 ml lapte
2 oua

Mod de preparare reteta Briose aperitiv cu iaurt si telemea

Se incinge cuptorul.
Intr-un bol amestecam faina cu praful de copt si sarea. Taiem cepele verzi si le adaugam cu cimbrul, busuiocul, malaiul, telemeaua sfaramata in bol.
Intr-un alt bol, batem iaurtul, laptele, uleiul si ouale. Se toarna peste faina si se amesteca totul cu un tel, numai cat sa se incorporeze faina.
Punem hartiile de copt in tava si le umplem 3/4 cu compozitie. Se da tava la cuptor 20-25 de minute sau pana cand incep sa se rumeneasca.
Se lasa sa se raceasca.
Incercati si voi Briose aperitiv cu iaurt si telemea

Comentează folosind contul de Facebook

8 comentarii la “Briose sarate cu iaurt si telemea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *