Blogul de duminica – Sunday’s Blog

For English version scroll down

In ultima saptamana cel mai mult am intrat pe Bucatarulamator.ro unde a avut loc si concursul Delicii Grecesti (pupici la toti care m-ati votat). Despre bucatarul amator stiu ca bucataritul e o pasiune si are o vointa cum nu intalnesti la multi,in aceasta vara a reusit sa slabeasca 35 de kg. Gasiti mai multe informatii pe site despre cum a facut-o. Tot acolo am descoperit reteta perfecta de ciocolata de casa ,exact pe gustul meu si care nu cere o jumatate de kg de zahar.
Eu una ,o sa-mi amintesc de bucatarul amator de cate ori voi folosi steamerul castigat si am promis si pe fb ca pana la sfarsitul anului m-ai dau jos cateva kg pana ajung la 55. Scriu in mai multe locuri, sa fiu sigura ca nu ma abat de la plan:))
O duminica placuta va doresc tuturor si spor la citit!

Even though I have really planned an English blog for this Sunday, I couldn’t just let this one go. I  visited a lot Bucatarul Amator – The amateur chef/cook as I took part in his Greek contest and soon I’ll be the happy owner of a steamer…made a pledge to lose some more kg till the end of the year.
I also discovered a great fudge recipe – the ONE for me – which I’ll post soon.
So,I’ll invite you to read and browse through my Sunday’s read.

Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Comentează folosind contul de Facebook

10 comentarii la “Blogul de duminica – Sunday’s Blog”

  1. In afaraca ciocolata asta arata minunat !!!!! dar si eu trebuie musai sa dau mai multe kg jos.cat despre barbati care se pricep la gatit astia n-au nici o sansa sa ramana singuri multa vreme.si vremea aia n-o stim noi.

  2. pansy,mare adevar spui tu ca nu raman singuri astia care stiu sa gateasca! pai nu-i asa ca arata bine de tot ciocolata lui Dani…revin si eu cu versiunea mea,dar nu-ti dau daca tot esti la scapat de kg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

X

Retete asemanatoare