Blogul de duminica – Sunday’s blog

For English version scroll down

E iarasi duminica,o duminica ploioasa, nu cred ca vrea nimeni sa iasa afara.  Si eu parca vad ceva albicios pe deal,oare nu o fi zapada? O zi numai buna pentru a sta in casa la caldurica…pai o lectura nu e tocmai potrivita pentru o astfel de zi? Astazi va invit la un blog pe care nu o sa va plictisiti, o sa gasiti retete de tot felul,internationale si etnice, explicate pe intelesul tuturor in engleza si in romaneste, fotografii frumoase,mai pe scurt un blog unde se gateste cu multa dragoste.
Asadar va puteti relaxa si delecta cu Cooking with my soul ,care a inceput un proiect similar si are invitati in fiecare duminica. Si daca nu stiti ce sa gatiti,nici o problema,vezi gasi destule resurse pe deliciosul blog pe care vi l-am prezentat.

http://brindusascheaua.blogspot.com/

It’s rainy here, too cold for me…there’s no way I’m heading outside.  I don’t know how’s the weather where you are, but I’m sure you’ll enjoy my recommendation for Sunday’s Blog. It’s bilingual and has lots of ethnic recipes,comfort food and great canning ideas.

The title of the blog will win you over for sure,so I’m inviting you to a blog where the cooking is done with love,  Cooking with my soul.

Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Comentează folosind contul de Facebook

6 comentarii la “Blogul de duminica – Sunday’s blog”

  1. da, Brandusa are o casuta care merita vizitata des, ai ce invata de la ea. Merita toata atentia si consideratiunea. Pupici amindorura!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

X

Retete asemanatoare