Blogul de duminica – Sunday’s Blog

For English version scroll down

Cred ca nu e nici o surpriza ca recomandarea mea de astazi are de-a face cu mancarea coreeana si sper sa va fac si voi curiosi si sa descoperiti aceasta delicioasa bucatarie. Va mai puteti astepta si pe viitor la alte astfel de siteuri,deocamdata le studiez si le sortez,imi plac cele complexe si unde gasesti tot ce ai nevoie.
Asa si cu siteul de astazi,nu numai ca retetele vin pe categorii si este un site numai potrivit pentru o prima incursiune in gastronomia coreeana si sunt sigura ca sunt multi interesati, stiu ca telenovelele au un mare succes la noi,au fost persoane care mi-au spus ca sunt foarte interesate tocmai din aceasta cauza.
Iar ma iau cu vorba si trece duminica,deci va invit cu mare drag sa cititi si sa va inspirati de pe Koreanfood.ro,iar daca v-am convins si pe voi ,explorati siteul pe indelete ca veti gasi si produsele necesare prepararii, tot ce am folosit la retetele coreene provin de acolo si le recomand cu mult drag. Sa aveti spor!
I didn’t forget last week about this posting,but since I didn’t get a change to go through the blogs and today’s recommandation won’t come as a surprise,you’ve seen already the flow of Korean recipes. Stay close ,there’s more to come.
The inspiration for my recipes came from KoreanFood.ro , an innovative site in Romania,since this cuisine is not known,only through the Tv dramas. I am open to sugestions of dishes you’d like to see or something you’ve already tried.
Enjoy your reading!
Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Comentează folosind contul de Facebook

8 comentarii la “Blogul de duminica – Sunday’s Blog”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

X

Retete asemanatoare