Biscuiti cu cacao

Biscuiti cu cacao

60 min

simplu

1 portii

Biscuiti cu cacao, o reteta simpla si ieftina si pe gustul tuturor. N-au cum sa nu-ti placa!

Reteta de biscuiti cu cacao o primim de la Marius Demici si ii multumim ca a impartasit-o cu noi. Il asteptam si altadata, o sa vedeti ce priceput e si ce preparate apetisante stie sa pregateasca.

Biscuiti cu cacao, o reteta care merita salvata. Cu siguranta o veti repeta.

Ingrediente biscuiti cu cacao

Faina: 250gr
Cacao: 30gr
Zahar: 100gr
Unt (rece): 120gr
1 ou
1 galbenus de ou
1 lingurita de praf de copt

Mod de preparare reteta biscuiti cu cacao

Se amesteca faina, cacaoa, zaharul si praful de copt.
Se creaza un crater in care se adauga bucatile de unt rece de la frigider, se framanta cu varful degetelor(trebuie sa devina nisipos).

Biscuiti cu cacao7

Se face un crater, in mijloc se pune oul si galbenusul.

Biscuiti cu cacao8

Se framanta aluatul. Se framanta foarte putin, doar cat sa obtinem un aluat omogen. Daca exageram cu framantatul devine elastic gen aluat pentru paine. Aluatul trebuie sa fie sfaramacios, nu elastic.

Cand aluatul nu se mai lipeste de degete, se modeleaza sub forma de minge.

Biscuiti cu cacao2

Aluatul se lasa la rece pentru o jumatate de ora.

Biscuiti cu cacao3

Se intinde o foaie subtire si se decupeaza cercuri cu o forma de fursecuri sau cu un pahar. Se inteapa fiecare cu o furculita.

Biscuiti cu cacao5

Se pune foaie de copt in tava si se aranjeaza rondelele de aluat.

Biscuiti cu cacao4

Se introduce tava in cuptorul preincalzit si biscuitii se coc 10-12 minute, la 180 de grade.

Biscuiti cu cacao6

Se lasa sa se raceasca.

Incearca si tu biscuiti cu cacao.

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *