Biscuiti cu aroma de migdale

Ca ador retetele Laurei Adamache nu mai e un secret,daca nu ati vizitat siteul ei inca puteti sa o faceti aici Retetele Laurei Adamache . Prima reteta pe care am incercat-o a fost pizza in 8 minute,care se face la tigaie,aceasta a fost a doua. Niciuna din ele nu m-a dezamagit si am ochit deja o multime de retete pe care vreau sa le incerc.
Amidonul face acesti biscuiti pufosi, de abia i-am salvat pe acestia ptr o poza. Inca nu am un cantar de bucatarie nici acum si nici nu cred ca o sa-mi iau,mi-am reinnoit setul de cup si urmeaza linguritele, asa ca am incercat conversiunea din gr in cup si nu mi-a iesit. De aceea nu o fac nici la retetele mele. Si de aceea va redau reteta Laurei fiindca e mai sigura. Cred ca totusi ptr reteta asta ar trebui sa-mi iau cantar:)))) Acum vad ca mai sunt si de post!
Ingrediente:
200 gr faina
50 gr amidon
1/2 plic praf de copt
50 gr ulei
80 gr lapte
80 gr zahar
1 lingurita miere
esenta de migdale (puteti folosi la fel de bine vanilie,lamaie,portocala)
1 varf de cutit de sare
Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat compact.
Se intinde o foaie groasa de aproximativ 1 cm si se taie cu forme de prajituri.
Eu ,nerespectand cantitatile,n-am reusit sa intind foaia si am facut bilute pe care le-am turtit putin.
Se dau la cuptorul preincalzit si se coc cam 10 minute.
Se pot pudra cu zahar pudra.

Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

4 comentarii la “Biscuiti cu aroma de migdale”

  1. Absolut superbi au iesit, Adina scumpa si se vede ca sunt incredibil de pufosi!! tare ma bucur ca v-au placut!! Pupicei cu mare mare drag si multumesc ca i-ai incercat!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

X

Retete asemanatoare