Bastonase pizza

Bastonase pizza

30 min

simplu

4 portii

Imi place sa lucrez cu aluat de foietaj, se poate folosi la prepararea unor gustari rapide, fie ele dulci sau sarate. De aceea, cand fac cumparaturile, ma asigur ca pun in cos si cateva pachete cu aluat de foietaj congelat.
Bastonase pizza va vor scoate din incurcatura cand va treziti la usa cu musafiri neasteptati. Aluatul de foietaj se dezgheata destul de repede si il puteti folosi sub forma de saratele, bastonase dulci, strudel, placinte, etc.
Ideea am vazut-o la Cristina, de la ea am invatat sa fac si alte preparate cu foietaj.

Ingredinte Bastonase Pizza

un aluat de foietaj 400 g
cateva felii de salam
ketchp sau pasta de tomate
condiment pentru pizza Kotanyi
cascaval ras

Mod de preparare reteta Bastonase Pizza

Preincalzim cuptorul.
Pe masa de lucru presaram faina. Intindem foietajul.
Cu o lingura, punem ketchup sau pasta de tomate pe toata suprafata aluatului.
Punem condimentul, salamul si cascavalul ras si taiem aluatul in fasii lungi de 2 cm.
Taiem in bastonase de 8-10 cm si rasucim fiecare bucata.
Punem bastonasele in tava si se da tava la cuptor cam 15 minute.

Incercati si voi Bastonase Pizza.

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *