Aripioare picante

60 min

simplu

4 portii

Fie ca le serviti ca si gustare sau ca fel principal, Aripioare picante vor deveni favoritele familiei.
Adaugati sos picant in functie de cat de iute va place.

Folositi o tava care se curata usor sau una care stiti ca nu lipeste!

Va recomand cu mare drag reteta de aripioare picante.

Ingrediente Aripioare picante

1 kg aripi de pui
4 linguri de sos chili cu usturoi
sare

Mod de preparare reteta Aripioare picante

Aripile de pui se curata si se spala si se taie.
Se amesteca intr-un bol cu sosul chili si sare dupa gust.
Se lasa deoparte, cel putin 30 de minute.
Dam drumul la cuptor.
Se pune o lingura de ulei intr-o tava si se adauga aripiorele, partea cu piele in jos.
Se da tava la cuptor, iar dupa 30 de minute intoarcem aripioarele.
Mai lasam 15-20 de minute sau pana cand s-au rumenit.
Se servesc cu sos iute.

Incercati si voi Aripioare picante

Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.