Aripioare picante

Aripioare picante4

60 min

simplu

4 portii

Fie ca le serviti ca si gustare sau ca fel principal, Aripioare picante vor deveni favoritele familiei.
Adaugati sos picant in functie de cat de iute va place.

Folositi o tava care se curata usor sau una care stiti ca nu lipeste!

Va recomand cu mare drag reteta de aripioare picante.

Ingrediente Aripioare picante

1 kg aripi de pui
4 linguri de sos chili cu usturoi
sare

Mod de preparare reteta Aripioare picante

Aripile de pui se curata si se spala si se taie.
Se amesteca intr-un bol cu sosul chili si sare dupa gust.
Se lasa deoparte, cel putin 30 de minute.
Dam drumul la cuptor.
Se pune o lingura de ulei intr-o tava si se adauga aripiorele, partea cu piele in jos.
Se da tava la cuptor, iar dupa 30 de minute intoarcem aripioarele.
Mai lasam 15-20 de minute sau pana cand s-au rumenit.
Se servesc cu sos iute.

Incercati si voi Aripioare picante

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *